Newland HR22 Dorada II 2D-Сканер для зчитування акцизної марки тa QR-кодів

3588,00
грн.
Сканер для зчитування акцизної марки та QR-Code.
Виробник: Newland
Гарантія: 60 місяців
Призначення: Для магазину
Тип елементу, що зчитує: 2D Imager
Підставка до сканеру: Без підставки
Інтерфейс підключення: USB
Клас захисту IP: IP42
Діапазон робочих температур: від -20C° до 60 C°

Опис

2D штрих-коди – це одні з найбільш поширених графічних зображень, які використовуються повсюдно для різних товарів і послуг. Сканери, здатні зчитувати тільки одновимірні штрих-коди, сьогодні малоефективні.

Тому була випущена нова серія HR22 Dorada II, яка може сканувати графічні зображення різної складності.

Багатофункціональний імідж-сканер за прийнятною ціною.

Це кращий вибір серед аналогічних пристроїв, який відрізняється простотою управління – для зчитування штрих-коду необхідно навести сканер і натиснути кнопку. Також ви можете вибрати відповідну модель сканера, яка буде повноцінно відповідати вашим потребам.

HR22 Dorada II – це вигідне за вартістю рішення, зручна інтеграція, проста експлуатація та управління в згоді з умовами вашого бізнесу.

Зручна інтеграція 

Пристрої продаються з уже встановленою конфігурацією і можуть відразу використовуватися. Налаштування (за замовчуванням) дідходять для різних видів сканування, завдяки чому зі сканером штрих-коду можна працювати після підключення – налаштування конфігурацій не потрібне.

Сканер укомплектований кабелями з автоматичною системою визначення пристрою. Оператору потрібно лише підключити сканер до POS-обладнання, і кабель самостійно встановить відповідний інтерфейс для налаштування обладнання.

Зручне підключення до касових апаратів за допомогою планшетного ПК. Сканери HR22 здатні легко інтегруватися з будь-яким касовим пристроєм за рахунок планшетного ПК для моментального сканування. Скануючий пристрій дуже просто налаштувати і оновити за допомогою підключеного планшетного ПК.

Інтерфейс пристрою інтуїтивно зрозумілий, тому оператор з першого разу зможе розібратися в системі управління сканером. 

Проста експлуатація

HR22 Dorada II моментально розпізнає графічні зображення різної складності. Сканер зчитує штрих-коди поганої якості, що дозволяє оперативно обслуговувати клієнтів.

Різноманітний тип сканування від 30 мм до 260 мм збільшує швидкість і продуктивність на робочому місці.

Для збільшення швидкості роботи оператора є світлова та звукова індикація розпізнання штрих-коду, що покращує якість роботи в шумних приміщеннях. Сканер швидко переключається з одного режиму на інший. При необхідності оператор може поставити сканер на підставку і почати працювати в режимі «вільні руки». При перемиканні режимів немає потреби додаткового налаштування. комфортне керування

Сканером можна керувати за допомогою будь-якого електронного пристрою і ПК. Сканер легко працює з операційними системами Windows, Android і iOS, що дозволяє налаштовувати звуковий сигнал, світлодіод і клавіатуру, виводити інформацію на екран і отримувати інші дані. Безкоштовні програми для управління і налаштування сканера для вашого бізнесу.

У комплекті: інструкції, драйвери, сервісні програми та зразки для Windows, Android, iOS і Linux. 

Сфери використання HR22 Dorada II:

  • Оптова та роздрібна торгівля
  • Готельний бізнес
  • Логістика
  • Поштові відділення
  • Державні організації
  • Адміністративні установи
  • Банківські відділення